Uutiset

Kylmäkärki 50000 l siilo

Miehemme maailmalla

Huoltomiehemme Joonas Hietala lähti pakkasia karkuun Suomesta ja löysi matkallaan huippuhienon näkötornin Etelä-Ruotsista. Kuvan näkötorni

LUE LISÄÄ »

Kylmäkärki messuilee Nivalassa

Nivalan maatalouspitäjässä järjestetään 19.-20.8. maatalousnäyttely, jossa ohjelmaa löytyy kaikenikäisille. Tapahtumassa järjestetään työnäytöksiä, keskustelua suomalaisen maatalouden tulevaisuudesta ja sen merkityksestä huoltovarmuudelle sekä infoa maatilojen mahdollisuuksista uusiutuvan energian tuottamisessa.

LUE LISÄÄ »

Kylmäkärki Raksassa, osasto D5a

Pitkästä aikaa on hienoa päästä messuille tapaamaan ihmisiä kasvokkain. Esitteillä meillä on Daikin Stylish 30 ja Perfera 30 ilmalämpöpumput, vain jäähdytykseen tarkoitettu Daikin Sensira 25 ilmalämpöpumppu, sekä 10 kW Daikin Altherma maalämpöpumppu.

LUE LISÄÄ »

Hiljainen hetki

Kylmäkärki on kuin pieni perhe. Nyt yksi meidän isähahmoistamme, pitkäaikainen ja arvostettu kylmähuoltajamme on siirtynyt ajasta ikuisuuteen keskellä parasta työikäänsä. Poislähteneen muistoa kunnioittaen henkilökuntamme viettää minuutin hiljaisen hetken tänään kello 12.

LUE LISÄÄ »

Kylmäkärki hakee kylmäasentajia

Etsimme tiimiimme vahvistusta erityisesti Etelä- ja Keski-Pohjanmaalle sekä Hämeen alueelle.
Hakijalta toivotaan yli 3 kg:n kylmälupia ja S3-sähköpätevyyttä. CO2-kylmälaitteiden huoltokokemus katsotaan eduksi.

LUE LISÄÄ »

50 000 litran Wedholms-siilo asennettu Ruotsissa

Wedholms on asentanut historiansa suurimman maidonjäähdytyssiilon. Tämän vaikuttavan siilon tilavuus on 50.000 litraa, ja se on yli 9 metriä korkea. Se asennettiin yhdessä Wedholmsin alkovi-ratkaisun kanssa Laholmin seudulla sijaitsevalle maitotilalle Lounais-Ruotsissa.

LUE LISÄÄ »

Raksa-messut Lahdessa 1.-3.10.

Lahden Raksa-messut on tarkoitus järjestää 1.-3.10. Lahden Messukeskuksessa. Yksi tulevien messujen teemoista on ilmastoviisas rakentaminen. Myös Kylmäkärki on ilmoittautunut Raksaan osastolle D4C, ja jos messut voidaan järjestää niin olet tervetullut keskustelemaan kanssamme ajankohtaisista lämpöpumppuhankkeista, uutuuksista ja messutarjouksista.

LUE LISÄÄ »

Myydään: Kylmiö Festivo 120cm valkoinen

Hinta 2950€ sis. ALV 24%, vapaasti Järvelässä. Kotiinkuljetus ja käyttöönotto sopimuksen mukaan. Kylmiön tilavuus on 850 litraa ja siinä on kaksi täyskorkeaa ovea. Säilytyslämpötila: +2…+7 astetta vaativat elintarvikkeet.

LUE LISÄÄ »

Tee merkittävä ekoteko – vaihda lämpöpumppuun

Fossiilisten polttoaineiden käytön vuoksi suomalaisen päästöistä jopa viidennes syntyy kodin lämmittämisestä. Koska sähköä kuitenkin voidaan tuottaa puhtaasti, voi lämpöpumppu tuoreen Aalto-yliopiston tutkimuksen mukaan vähentää lämmityksen hiilidioksidipäästöjä jopa 80%.

LUE LISÄÄ »

Kylmäkärki kiittää kuluneesta vuodesta

Poikkeuksellinen vuosi lähenee loppuaan. Haluamme kiittää asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja tietysti myös omaa henkilöstöämme kuluneesta vuodesta 2020. Samalla luomme myös uskoa ja toivoa tulevaan vuoteen toteamalla, että Kylmäkärjelle vuosi on koronaepidemiasta huolimatta kuitenkin ollut suotuisan kehityksen aikaa ja yritämme jatkaa samalla tavoin myös tulevana vuonna.

LUE LISÄÄ »

Öljylämmityksen vaihto

Valtio tarjoaa rahallista avustusta ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille. Avustus on tarkoitettu öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja korvaamiseen ekologisemmilla lämmitysmuodoilla.

LUE LISÄÄ »

Maidon jäähdytyksen uusi aika koittaa!

Ympäristöystävällisyys, uusi teknologia, maidon laatu ja taloudellisuus ovat Wedholmsin tuotekehityksen kulmakiviä. Wedholms-yhtymä alkoi jo vuonna 1997 käyttää markkinoiden ympäristöystävällisintä R134a-kylmäainetta. Parhaillaan Wedholms-ryhmä esittelee Saksan Eurotier-messuilla suuntaviivat tulevaisuuden maidon jäähdytykselle. Teknologia kehittyy ja Wedholms sen mukana.

LUE LISÄÄ »