Robottilypsyyn tarkoitetut Wedholmsin maidonjäähdytyssäiliöt toimitetaan avaimet käteen -pakettina.

Täydellinen ratkaisu tehokkaaseen maidon jäähdytykseen

CO2 Wedholms

CO2 by Wedholms tankit

Robottilypsyyn tarkoitetut Wedholmsin maidonjäähdytyssäiliöt toimitetaan avaimet käteen -pakettina. Ratkaisuun sisältyy älykkään ja käyttäjäystävällisen Argos-ohjausyksikkömme lisäksi CO2-jäähdytysyksikkö, jossa on taajuusohjattu kompressori, elektroniset paisuntaventtiilit sekä integroitu lämmön talteenotto vakio-ominaisuuksina.

Integroitu jäähdytysyksikkö

Kun valitset CO2 by Wedholms-tankin, saat myös korkealaatuisen säiliöön kiinnitetyn jäähdytysyksikön. CO2 -yksikkö on suljettu kaappi, joka kestää ankaria olosuhteita sekä maitohuoneessa että ulkona. Jäähdytysyksikkö takaa pitkäikäisen ratkaisun ja antaa joustavuutta maitohuoneen suunnitteluun.

Kierrätetty CO2 tehokkaana kylmäaineena maidon jäähdytykseen

Wedholms on maidonjäähdytysliiketoiminnan johtava asiakaslähtöisten premium-ratkaisujen toimittaja Skandinaviassa ja maailmanlaajuisesti. CO2 by Wedholms on patenttisuojattu innovatiivinen järjestelmämme ilmastoälykkääseen maidon jäähdytykseen ja tehokkaaseen lämmön talteenottoon. Kun kylmäaineena käytetään kierrätettyä hiilidioksidia, voit säästää sekä sähköä että rahaa.

Maidon jäähdytys muodostaa suuren osan maitotilan energiankulutuksesta. CO2 by Wedholmsin avulla voit puolittaa maidon jäähdytykseen kuluvan energian määrän, ja samalla jäähdytyksen ilmastojalanjälki pienenee merkittävästi. Järjestelmä saa virtaa taajuusohjatusta kompressorista, joka säästää energiaa ja takaa maidon hellävaraisen käsittelyn, sekä pidentää samalla myös kompressorin käyttöikää.

TEOLLISUUSPROSESSIEN KÄYTETTY CO2

Kierrätetty hiilidioksidi on teollisuuden sivutuote, joten sitä käyttämällä päästöt vähenevät. Kylmäaineena se on erittäin tehokas ja siltä puuttuu perinteisten kylmäaineiden negatiivisia ominaisuuksia. Hiilidioksidi on syttymätön ja myrkytön luonnonkaasu, jolla on erittäin alhainen ilmaston lämpenemispotentiaali (GWP). Se on myös erittäin halpaa verrattuna perinteisiin HFC-kaasuihin.

TEHOKAS LÄMMÖNOTTO

Hiilidioksidilla on suuri lämmön talteenottopotentiaali. Siksi lämmön talteenotto CO2 by Wedholmsilla on kolme kertaa tehokkaampaa kuin perinteinen lämmön talteenotto jäähdytysjärjestelmillämme, joissa on R134a:ta. Jotta voisimme täysimääräisesti hyödyntää laitteen potentiaalin, olemme kehittäneet lämmön talteenottostandardin uuteen jäähdytysjärjestelmäämme. Jäähdytä maitosi ilmastoälykkäästi ja taloudellisesti CO2 by Wedholmsilla CO2 by Wedholms on ainutlaatuinen, palkittu ja patenttisuojattu jäähdytysjärjestelmämme tulevaisuuden maidonjäähdytystä varten

HELLÄVARAINEN MAIDON JÄÄHDYTYS

Taajuusohjattu kompressori mahdollistaa maidon hellävaraisen jäähdytyksen, joka auttaa säilyttämään maidon laatua ja poistaa jäätymisvaaran. Tämä on erityisen kätevää lypsyrobottia käytettäessä.

KOMPRESSORIN KÄYTTÖIÄN PIDENTÄMINEN

Taajuusohjaimen ansiosta käynnistysten määrä ja kompressorin pysäytykset vähenevät merkittävästi, mikä pidentää kompressorin käyttöikää. Tämä vähentää odottamattomien seisokkien riskiä maidonjäähdytyksessä ja säästää rahaa maanviljelijälle.

KUUSI ERILLISTÄ JÄÄHDYTYSALUETTA

CO2 by Wedholms -tankissa on ainutlaatuinen haihdutusratkaisu, jossa on kuusi erillistä jäähdytysaluetta. Jäähdytysvyöhykkeiden erillisohjaus säätää maidon jäähdytyksen automaattisesti vallitsevien olosuhteiden mukaan. Tämä takaa maidon optimaalisen jäähdytyksen vastaamaan haluttuja laatuominaisuuksia.

MATALA GWP = MATALA ILMASTOJALANJÄLKI

Alhaisen lämmityspotentiaalin (GWP) ansiosta hiilidioksidi on markkinoiden ilmastoystävällisin kylmäaine. Hiilidioksidin GWP-arvo on vain 1 verrattuna esim. R407C:hen, jonka vastaava arvo on 1774.

PUOLITA ENERGIAN KÄYTTÖ

Tehokas kylmäaine yhdessä taajuusohjatun kompressorin kanssa tekee jäähdytysjärjestelmästä erittäin energiatehokkaan, ja tarjoaa jopa 50%:n kokonaisenergiansäästön. Maidon jäähdytys aiheuttaa suurimman osan maitotilan energiankulutuksesta ja hiilidioksidipäästöistä, joten CO2 by Wedholms tuottaa huomattavaa hyötyä sekä ilmastolle että maanviljelijän toiminnalle.

TEHOKAS LÄMMÖN TALTEENOTTO VAKIONA

Hiilidioksidin erinomaiset kylmäaineominaisuudet mahdollistavat veden tehokkaan lämmityksen. Maidon lämpöenergia otetaan talteen hiilidioksidilla ja vapautetaan veteen, joka saavuttaa yli 70 asteen lämpötilan. Järjestelmästä saatava kuuman veden määrä kattaa kaksi kertaa jäähdytyssäiliön puhdistustarpeen. Tämä ilmainen vedenlämmitys säästää rahaa maanviljelijälle ja hyödyttää ilmastoa – joka päivä, ympäri vuoden.

PLUG & PLAY -ASENNUS

Tilalla tarvitsee liittää vain sähkö-, vesi- ja robottiyhteydet. CO2-säiliön asennukseen ei tarvita kylmälaitelupia, ja kaikki jäähdytyksen säädöt tapahtuvat automaattisesti erityisten elektronisten paisuntaventtiilien ansiosta. Asennus voidaan tehdä jopa 50% nopeammin kuin perinteisissä jäähdytysjärjestelmissä. Tämä säästää maidontuottajan aikaa ja rahaa.
Oikeus virheisiin sekä teknisiin muutoksiin pidätetään.

TEKNISET TIEDOT, DFC953

Pakettiin kuuluu myös maidontuloaukko, kattava robottiasennusvalmius ja kotikulutuspainike.

Määritellyt mitat sisältävät jäähdytysyksikön, tikkaat, Argos-ohjausyksikön ja sekoittimen. Korkeus1) = Normaali kuljetuskorkeus Korkeus2) = Suurin korkeus säiliön 3%:n kaltevuudella
Sekoittimen ja jalkojen väliaikainen poistaminen pienentää Korkeutta1) noin 250 mm.