UUTUUS! Pidä maidon tuotanto käynnissä vuokratankin avulla

Vuokraa tilatankki

Kylmäkärjeltä väliaikainen tilatankki vuokralle
Kylmäkärjeltä väliaikainen tilatankki vuokralle

Hanki tankki vuokralle!

Olisiko tarvetta väliaikaiselle tilatankille? Kylmäkärki Oy on ensimmäisenä Suomessa lanseerannut vuokrattavan 10 000L tankin, joka kulkee telikärryllä kätevästi mihin vain. Kyseessä on vuonna 2023 rakennettu vuokrakäyttöön tarkoitettu paketti, joka liikkuu kätevästi uuden tankin asennustyömaalle ja takaisin.

Optima-kylmälaite on kiinni Wedholmsin tankissa, ja toisessa päässä löytyy pesutorni ARGOS-ohjauksella. Tankin tehonsäätöä säädetään maitotuotannon mukaan Argosilta. Maitolinjaan saadaan kiinni robottiyhteys useammallekin linjalle, tai pelkkä tyhjennysventtiili, asiakkaan tilauksen mukaan. Näin kahdella sekoittajalla varustettu Wedholms 10 000L tankki on valmiina toimeen. Sähköä tarvitaan tietenkin, jotta maito pysyy kylmänä

Pidä tuotanto pyörimässä

Oman tankin vaihtotyöt voidaan hoitaa ilman aikataulupaineita eikä maidon tuotanto keskeydy, kun vuokraat Kylmäkärjen puhtaan vuokratankin jonka maitoauto käy tyhjentämässä normaalin aikataulun mukaan. Pesut saadaan päälle, koska tankissa on täysvalmius tarvittaessa pidempäänkin käyttöön. Silloin kiinnitämme vesilinjat ja pesuainesäiliöt. Kylmäkärki tarjoaa mahdollisuuden myös tällaiseen pakettiin niin, ettei tuotanto keskeydy.

Kysy lisää!

Kysy tankkitarjoukset ja vuokrahinnat meiltä – Kylmäkärjellä on vahvaa alan kokemusta jo useiden vuosikymmenten ajalta!

Kylmäkärjeltä väliaikainen tilatankki vuokralle
Kylmäkärjeltä väliaikainen tilatankki vuokralle