Lämpöä ilmasta

Ilmalämpöpumput

Daikin ilmalämpöpumppu Nepura Stylish N

Ilmalämpöpumput

Kylmäkärki myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja. Meidän kauttamme saat Daikinin ilmalämpöpumput suoraan valmistajalta. 

Daikin esitteli uuden sukupolven Nepura ilmalämpöpumput

Daikin on esitellyt uuden sukupolven Nepura ilmalämpöpumput. Uuteen Nepura mallistoon kuuluu viisi ilmalämpöpumppua. Emura N, Stylish N, Perfera N, Comfora N sekä Lattiamalli N.

Uutuusmallit ovat entistäkin energiatehokkaampia etenkin pikkupakkasilla. Esimerkkinä eniten myydyn Daikin Perfera mallimme lämmitysteho (kW)

 Lämpötila                       Daikin Perfera H                    Daikin Perfera N (eli Nepura)

-5° C                                   5,02                                                          5,69

-10° C                                 4,7                                                            5,30

-15° C                                 4,6                                                            4,8

-20° C                                 4,2                                                            4,4

Uusissa Nepura malleissa on automaattinen sääohjaus käyttäjän valinnan mukaan. Tämä ominaisuus on tuttu monelle Daikin Altherma asiakkaalle, koska Daikin ilma-vesilämpöpumpuissa sääohjaus on ollut käytössä jo pitkään. Sääohjaus parantaa asuinmukavuuttasi vaihtelevissa sääolosuhteissa, koska se reagoi jo ulkolämpötilojen muutoksiin oman mieltymystesi mukaisesti.

Helppokäyttöisellä Onecta -sovelluksella hallitset ilmalämpöpumppuasi etänä silloin kun haluat. Lisätietoa uusista Daikin Nepura-malleista löydät tästä linkistä.

Ilmalämpöpumpun ominaisuuksia

  • Ainutlaatuinen vapaasti roikkuva ulkoyksikön kenno

  • Kompaktin kokoinen sisäyksikkö

  • Langaton ohjaus älypuhelimella (lisävaruste)

  • Portaaton ylläpitolämmitys +10°C:n ja +30°C:n välillä

  • Takkatoiminto

  • Mukavuustoiminto ilman ohjaukselle

  • Fotokatalyyttinen titaaniapatiittisuodatin, joka poistaa 
  • virukset ja bakteerit

  • Ilmalämpöpumpun huolto
Lymäkärki Lämpöpumppujen asennus huolt ja myynti

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumppu sisältää ympäristölle haitallista kylmäainetta, joten laitteen asennus- ja huoltotöihin vaaditaan virallinen kylmäasennuslupa. Olemme Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin valtuuttama kylmäalan huolto- ja asennusliike. Asianmukaisen asennuksen jälkeen varmistat pumpun toiminnan Kylmäkärjen asentajien tekemällä säännöllisellä vuosihuollolla.

Ilmalämpöpumpun perusteellinen huolto ja kunnossapito ovat tärkeitä asioita muistaa, koska laitteen sisälle kertyy vuoden mittaan erilaisia epäpuhtauksia. Likaantunut suodatin heikentää ilmalämpöpumpun hyötysuhdetta. Huono sisäilma on myös terveysriski, ja pumpun ja suodattimien puhdistuksen unohtaminen voi johtaa homeiden ja mikrobien kasvuun laitteen sisällä

Ilmalämpöpumpun suodattimet voi omistaja itse puhdistaa seuraamalla hankitun laitteen käyttöohjeita. Pumpun ulkoyksikön on hyvä olla suojassa, mutta samalla on pidettävä myös huoli siitä että ilma kiertää laitteen ympärillä, eivätkä esimerkiksi lumi tai syksyn lehdet pääse tukkimaan ilmanottoaukkoa.

Huolto on tehtävä heti, jos laite ei toimi normaalisti tai laitteeseen tiivistyy kosteutta. Myös epämiellyttävä haju sisäilmassa voi johtua huoltamattomasta ilmalämpöpumpusta.

Huollon yhteystiedot sekä yhteydenottolomakkeen löydät täältä.