Kylmäkärki vahvistaa huoltokapasiteettiaan

kylmakarki tiedottaa raksa messut peruttu

Asiakkaamme arvostavat kylmälaitteiden huollossa ja asennuksissa nopeaa ja ammattitaitoista reaktiota käsillä oleviin ongelmiin tai uusien laitteiden asennuksiin. Kylmäkärjen tavoitteena on reagoida kiireellisiin huoltopyyntöihin saman päivän aikana, sekä vähemmän kiireellisiin huoltoihin ja uusien laitteiden asennuksiin asiakkaidemme toivomalla aikataululla.

Varsinkin erilaisten lämpöpumppujen asennus on kasvanut toiminta-alueellamme mukavasti. Tästä syystä lisäämme asennus- ja huoltohenkilökuntamme määrää. Uusi huoltajamme Jani Pasanen aloittaa Kylmäkärki Oy:n palveluksessa 2. marraskuuta. Janilla on jo noin 15 vuoden kokemus kylmälaitteiden asennus- ja huoltotehtävistä. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi Kylmäkärjelle![/vc_column_text]

Ajankohtaista

Kylmäkärki messuilee Nivalassa

Nivalan maatalouspitäjässä järjestetään 19.-20.8. maatalousnäyttely, jossa ohjelmaa löytyy kaikenikäisille. Tapahtumassa järjestetään työnäytöksiä, keskustelua suomalaisen maatalouden tulevaisuudesta ja sen merkityksestä huoltovarmuudelle sekä infoa maatilojen mahdollisuuksista uusiutuvan energian tuottamisessa.