Koronaviruksen vaikutukset huoltoomme

Kylmäkärki

Koronavirusepidemian aikana olemme pyrkineet välttämään kaikkia tarpeettomia asiakaskäyntejä. Epidemia on toivottavasti tällä hetkellä jo taitekohdassa. Tilanne saattaa muuttua kuitenkin päivittäin, joten varmuuden vuoksi on aina parempi noudattaa liian tiukkoja varatoimia kuin päinvastoin. Siksi mitään pysyvämpää ohjeistusta asiasta on vaikeampi antaa. Epidemian hillitsemiseksi yritämme edelleenkin välttää asiakaskäyntejä, joiden tarve ei ole välttämätön tai kiireellinen.

Mikäli kylmälaitteistossa kuitenkin ilmenee alkavia oireita, kuten esim. jäähdytyksen hidastuminen, uusia ääniä moottoreissa, puhaltimissa ja pumpuissa, tai lämpötilaeroja todelliseen lämpötilaan, on luonnollisestikin parempi huoltaa laitteisto ennakkoon kun vasta pakon edessä. Tällaisissa tapauksissa kannattaa ottaa itse yhteyttä huoltajiimme.

Huoltajiamme on vallitsevassa tilanteessa opastettu noudattamaan erityisen hyvää hygieniaa. Huoltomiehillä on autoissaan mukana sekä käsidesiä, desinfioivia pyyhkeitä että desinfiointispraytä, joita huoltajat käyttävät oman harkintansa mukaan työkohteesta riippuen. Huoltotarpeista keskusteltaessa on parempi asioida huoltomiesten kanssa puhelimitse, tai riittävää turvaväliä noudattaen ulkosalla.

Ajankohtaista