Katso uusi video Wedholms-tilasäiliöstä

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://youtu.be/zxwwxp5KBMc”][/vc_column][vc_column column_padding=”custom-padding” column_custompadding=”1% 3%” width=”1/2″][vc_column_text]Suomessa on käytössä tuhansia Wedholms-tilasäiliöitä. Yksi tärkeimmistä syistä on se, että ne ovat hygieenisiä. Oheisessa videossa näytetään, kuinka helppoa tilasäiliön tyhjentäminen on.

Video valaisee tilasäiliön perustoimintoja. Käyttäjä voi itse valita pesuohjelman. Kokonaispesuaika riippuu tilasäiliön koosta, valitusta ohjelmasta, veden virtausnopeudesta (suositus yli 20l/min) ja kuuman veden lämpötilasta (suositus noin 85 astetta). Videossa ei ole tekstitystä, mutta animaatio kertoo selkeästi, mistä on kyse.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ajankohtaista

Kylmäkärki messuilee Nivalassa

Nivalan maatalouspitäjässä järjestetään 19.-20.8. maatalousnäyttely, jossa ohjelmaa löytyy kaikenikäisille. Tapahtumassa järjestetään työnäytöksiä, keskustelua suomalaisen maatalouden tulevaisuudesta ja sen merkityksestä huoltovarmuudelle sekä infoa maatilojen mahdollisuuksista uusiutuvan energian tuottamisessa.