Energiaremontti 2020 -avustus

Energialuokat_Kylmakarki-energiaremontti-energia-avustus-lampopumppu

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää vuosien 2020-2022 aikana energia-avustuksia korjaushankkeisiin, joilla parannetaan asuinrakennusten energiatehokkuutta. Energiaremontti kannattaa suunnitella huolellisesti, sillä samalla kertaa on mahdollista paitsi säästää energiamenoissa pitkällä aikavälillä niin myös lisätä asumisen ekologisuutta ja asumismukavuutta.

Energia-avustus mahdollistaa oman kodin energiatehokkuuden parantamisen

”Energia-avustukset ovat tärkeä ilmastoteko. Ne antavat yhä useammalle taloudellisen mahdollisuuden parantaa oman kodin energiatehokkuutta ja pienentää näin asumisen ilmastopäästöjä. Jokainen erittäin energiatehokkaaksi korjattu rakennus on askel kohti hiilineutraalia Suomea 2035”, toteaa ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen.

Voit saada energiatukea jopa 6000€

4000€:n tuen voi saada nykyisiä voimassa olevia säädöksiä vähintään 30% energiatehokkaammaksi remontoitavaan omakoti- tai paritaloon. Avustusta on mahdollista saada jopa 6000€, jos rakennus remontoidaan lähes nollaenergiatasolle. Avustusta voi hakea kaikenikäisiin rakennuksiin, joihin on suunnitteilla energiaremontti. Energiatuki ei ole tulosidonnainen. Lisätietoja energia-avustuksesta ja sen hakemisesta löydät Ympäristöministeriön tiedotteesta.

Kylmäkärki auttaa modernin lämpöpumpun hankinnassa

Vaihda nyt vanha fossiilisia energiavaroja kuluttava öljykattilasi moderniin Daikin-lämpöpumppuun. Kylmäkärjen asiantuntijat kertovat mielellään lisää, ja auttavat sinua hankkeessasi eteenpäin.

Ajankohtaista