Hanki Daikin-ilmalämpöpumppu eikä tarvitse murehtia piilokuluista pakkaskeleillä!

kylmakarki daikin ilmalampopumppu

Luitko Ilta-Sanomien artikkelin ilmalämpöpumpun piilosähkönkulutuksesta? Eräässä taloudessa koettiin yllätys, kun pois päältä kytketty pumppu kuluttikin sähköä: pakkaspäivinä jopa useita kilowatteja. Syy piilokulutukseen oli pumppuun kytketty sulanapitokaapeli, jonka tarkoitus on estää kondenssiveden jäätyminen pakkasella. Sulanapitokaapeli käynnistyi automaattisesti lämpötilan painuessa riittävän alhaiseksi ja aiheutti näin ikävän yllätyksen sähkölaskuun.

Tähänkin ongelmaan löytyy onneksi ratkaisu Kylmäkärjeltä! Daikin-ilmalämpöpumpussa on ollut riippuva kenno vuodesta 2012. Daikinin ainutlaatuinen rakenne tarkoittaa, sitä että jutussa mainittua sulatusvastusta ei enää tarvita, koska ulkoyksikössä ei ole enää paikkaa, johon kondenssivesi voisi jäätyä.

Daikin Perfera ilmalämpöpumpussa on ollut automaattisesti säätyvä takkatoiminto jo vuodesta 2017. Tämä tarkoittaa sitä että pumppu säätää toimintaansa automaattisesti ulkoisen lämpölähteen kuten takan mukaan. Kun takka lämpenee, pumppu sammuttaa oman kompressorinsa ja kasvattaa puhallusta, jotta takan ilma leviää tilassa tasaisesti ja päinvastoin. Ota yhteyttä myyjääsi!

Ajankohtaista