Maailman ensiesittely Kylmäkärjen osastolla!

Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään 13.-15.10 Messukeskuksessa. Tule tutustumaan uuteen todella hiljaiseen 10000 L CO2 by Wedholms-tilasäiliöön Helsingin MaatalousKonemessuille osastollemme 3E19.

CO2 on erittäin tehokas kylmäaine. Ruotsalaisen tutkimuslaitoksen mukaan 6000 L CO2 by Wedholms säästää 50% energiaa verrattuna vastaavaan R134a-kylmäaineella jäähdytettyyn tankkiin, ja samalla prosessi tuottaa yli 70-asteista vettä tilasäiliön pesuun ja tilan muuhunkin käyttöön. Kylmäaineen lämmittävää vaikutusta kuvataan GWP-indeksillä. Hiilidioksidin GWP-arvo on vain 1, eli se on myös hyvin ympäristöystävällinen kylmäaine.

CO2 by Wedholms -tilasäiliöitä on nyt saatavilla 5000-12000 L kokoluokissa automaattilypsytiloille.

Messujen ohjelmaan pääset tutustumaan tästä linkistä.

Ajankohtaista

Kylmäkärki messuilee Nivalassa

Nivalan maatalouspitäjässä järjestetään 19.-20.8. maatalousnäyttely, jossa ohjelmaa löytyy kaikenikäisille. Tapahtumassa järjestetään työnäytöksiä, keskustelua suomalaisen maatalouden tulevaisuudesta ja sen merkityksestä huoltovarmuudelle sekä infoa maatilojen mahdollisuuksista uusiutuvan energian tuottamisessa.

Kylmäkärki Raksassa, osasto D5a

Pitkästä aikaa on hienoa päästä messuille tapaamaan ihmisiä kasvokkain. Esitteillä meillä on Daikin Stylish 30 ja Perfera 30 ilmalämpöpumput, vain jäähdytykseen tarkoitettu Daikin Sensira 25 ilmalämpöpumppu, sekä 10 kW Daikin Altherma maalämpöpumppu.