Wedholms esitteli OKRA-messuilla uuden sukupolven siilotilasäiliön

Wedholms-siilotilasäiliö

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_masonry_media_grid element_width=”6″ grid_id=”vc_gid:1563376357283-8e1740bf-c83d-1″ include=”17148,17164″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wedholmsin/Kylmäkärjen osastolla OKRASSA oli esillä 40 000 litran siilotilasäiliö. Uudistuneessa tilasäiliössä on vanhojen tuttujen ominaisuuksien lisäksi seuraavat muutokset:
* 10 senttimetriä leveämpi miesluukku, joka on saatavilla myös siilon katolle.
* Siilokokojen kasvaessa myös sekoittajan akseli on entistä jämerämpi, sillä se on noin 5 millimetriä paksua ruostumatonta teräsputkea (38/5).
* Sekoittajan käynnistys ja hidastus taajuusmuuntajalla.
* Siiloon on saatavilla lisävarusteena myös näytteenottoventtiili (kuvassa), alumiinitikapuut turvakaarella ja tietenkin laaja valikoima Wedholmsin kylmäkoneita sekä perinteiseen että robottilypsyyn.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ajankohtaista

Kylmäkärki messuilee Nivalassa

Nivalan maatalouspitäjässä järjestetään 19.-20.8. maatalousnäyttely, jossa ohjelmaa löytyy kaikenikäisille. Tapahtumassa järjestetään työnäytöksiä, keskustelua suomalaisen maatalouden tulevaisuudesta ja sen merkityksestä huoltovarmuudelle sekä infoa maatilojen mahdollisuuksista uusiutuvan energian tuottamisessa.