Kylmäkärki kiittää kuluneesta vuodesta

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”17592″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Poikkeuksellinen vuosi lähenee loppuaan. Haluamme kiittää asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja tietysti myös omaa henkilöstöämme kuluneesta vuodesta 2020. Samalla luomme myös uskoa ja toivoa tulevaan vuoteen toteamalla, että Kylmäkärjelle vuosi on koronaepidemiasta huolimatta kuitenkin ollut suotuisan kehityksen aikaa ja yritämme jatkaa samalla tavoin myös tulevana vuonna.

Sopimusasiakkaitamme palvelemme edelleen 24/7 myös jouluna, uutena vuotena ja loppiaisena. Toimistomme on avoinna joulun ja välipäivien aikana arkisin normaalisti kello 8-16. Vuodenvaihteen eli 30-31.12 olemme varanneet tilinpäätösinventaariolle, joten palvelemme tuolloin asiakkaitamme rajoitetusti.

Rauhallista ja koronavapaata aikaa kaikille,

Aaretti Sipilä[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ajankohtaista

Kylmäkärki messuilee Nivalassa

Nivalan maatalouspitäjässä järjestetään 19.-20.8. maatalousnäyttely, jossa ohjelmaa löytyy kaikenikäisille. Tapahtumassa järjestetään työnäytöksiä, keskustelua suomalaisen maatalouden tulevaisuudesta ja sen merkityksestä huoltovarmuudelle sekä infoa maatilojen mahdollisuuksista uusiutuvan energian tuottamisessa.