Kylmäkärki osallistuu KoneAgriaan

koneagria2021

Emme valitettavasti saa CO2 by Wedholms -tankkia KoneAgria-messuille johtuen komponenttipulasta. Osastollamme on esillä perinteistä R134a-kylmäainetta käyttävä 6000 L tilasäiliö.

Pahoittelemme tilannetta. Tarkoituksenamme on esitellä uutuustankki Seinäjoen Sarka-messuilla

Maa- ja metsätalousalan ammattilaisille suunnattu KoneAgria järjestetään Tampereella 14.-16.10., ja myös Kylmäkärjellä on messuilla oma osasto. Löydät meidät D-hallista osastolta 300.

Huippu-uutuutena osastollamme on esillä 6000L CO2 by Wedholms -tilasäiliö, eli uudella energiatehokkaalla ja ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla jäähdytettävä tilasäiliö. Hiilidioksidi on kylmäalalla jo erittäin runsaasti käytetty jäähdytysmenetelmä, ja CO2 by Wedholms -tilasäiliöitä on tällä hetkellä käytössä jo ainakin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Koronasta johtuen kyseessä on kuitenkin ensimmäinen kerta kun CO2 by Wedholms -tankkia esitellään suurelle yleisölle. Lisäksi osastollamme on uutuutena 60L pienpastorointilaitteisto, sekä tilasäiliöiden tarvikkeita.

Tuoteuutuuksien lisäksi messuilla on paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Messupäivien aikana kävijöille tarjotaan useita mahdollisuuksia kuulla tuoreinta tietoa maatalouden tulevaisuudesta ja oman osaamisen kehittämisestä. Parhaalle maatalouden innovaatiolle luovutettavan Agri-INNO -palkinnon lisäksi KoneAgriassa julkistetaan myös maatalousalan medioiden valitsemat messujen uutuudet.

Huoltovarmuus ja omavaraisuus ovat kriisiaikoina tavallistakin tärkeämpiä, joten messuvieraiden ja näytteilleasettajien turvaamiseksi KoneAgriassa korostetaan  tapahtuman koronaturvallisuutta jopa enemmän kuin mitä nykyiset viranomaismääräykset edellyttävät. Messujen järjestelyt ovatkin jo hyvässä vauhdissa, ja Tampereelle on rakentumassa kaikkien aikojen laajin KoneAgria-tapahtuma. Kylmäkärki toivottaa jo tässä vaiheessa kaikki tervetulleiksi messuille viihtymään ja tutustumaan alan uusimpiin innovaatioihin!

KoneAgrian sivuille pääset tästä linkistä.

Ajankohtaista